Booming Bags

Eén van de leuke merken die we verkopen bij Bij Deem is Booming Bags. Booming Bags is opgericht door Sophie Velner. Booming Bags maakt tassen van restleer, hierdoor zijn alle tassen uniek!

 Booming Bags

Eigenaresse

In 2018 werden de eerste tassen van Booming Bags verkocht. Met slechts 20 tassen begon Sophie haar nieuwe bedrijf. Tijdens een tussenjaar in het buitenland is ze de tassen tegen gekomen. Ze werd verliefd op de tassen maar ook het verhaal er achter, daarom besloot ze het naar Nederland te halen.

Hangemaakt en eerlijke productie

Booming Bags werkt nauw samen met het atelier, hierdoor kunnen eigen ontwerpen worden aangeleverd. In dit atelier werken echte vakmensen die veel tijd en aandacht besteden aan de producten. De productie van de tassen worden uitgevoerd door volwassen die eerlijk worden betaald.

Duurzaamheid

Doordat er restleer wordt gebruikt voor de tassen is elke tas uniek en wordt er aan het milieu gedacht. Van het leer wat hier nog van overblijft worden prachtige accessoires gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: keychains, kaarthouders, riemen, kleine coinpockets en nog veel meer!

 Booming Bags Bij Deem

Verkooppunten

De tassen van Booming Bags kun je online bestellen op hun eigen webshop. Maar Booming Bags heeft ook veel andere verkooppunten. Waaronder ook Bij Deem! Booming Bags is te koop in de winkels van Bij Deem in Almelo en in Deventer en ook nog op de Bij Deem webshop. Neem hier een kijkje!