Colourful Rebel

 

Colourful Rebel is een merk dat in Amsterdams geboren en getogen is. Ze streven ernaar om mede-rebellen te vinden. Altijd in beweging, drinken, feesten en hebben lief alsof er geen morgen is. Colourful Rebel staat voor het maximale uit het leven halen, maar geven ook graag iets terug aan de mensen om ons heen.

 Colourful Rebel is ontstaan in een studentenappartement in Amsterdam-West. Ze hebben daar hun appartement omgetoverd tot een klein magazijn. Een tijdje later hadden ze de kans om naar een groter appartement te verhuizen. De begane grond werd hun magazijn en de eerste verdieping was het kantoor. Ze groeiden zo hard dat binnen een jaar ook dit appartement te klein werd en verhuisden naar het centrum. Na een jaar was het weer tijd om te gaan omdat het kantoor vol lag met monsters, voorraad en andere willekeurige dingen. Ze kregen een nieuw kantoor aangeboden en hebben dit verbouwd tot een echt Colourful Rebel kantoor.

Welkom in de wereld van Colourful Rebel, laat je inspireren in onze winkel Bij Deem in Deventer en op onze webshop BijDeem.nl.

Neem hier een kijkje!