JDY

De beste basics, de mooiste stoffen en lage prijsjes. Wat wil een vrouw nog meer? Wij vinden dit allemaal bij JDY, een Deens merk dat valt onder ONLY, wat weer een BESTSELLER merk is. BESTSELLER kennen we natuurlijk allemaal van ONLY, VILA, Jack&Jones en nu dus ook van JDY. 

JDY richt zich niet specifiek op één doelgroep. De modebewuste vrouw die zich aangesproken voelt tot de JDY collectie is zelfverzekerd en durft verschillende stijlen met elkaar te combineren. 

Wij vinden dat de collecties van JDY bestaan uit coole, basic essentials. De mode van JDY is betaalbaar, dus je kan regelmatig van garderobe veranderen, zonder je schuldig te voelen naar je portemonnee. 

JDY vult hun collectie regelmatig aan met trendy items, maar ze hebben ook een NOOS collectie. NOOS staat voor 'never out of stock' en dit zijn dus items die wij altijd bij kunnen bestellen wanneer ze uitverkocht zijn. Vaak zijn dit goede basics, zoals mooie jeans, simpele jurkjes of een rokje dat elke vrouw in haar kast moet hebben hangen. Wij vinden het leuk om juist deze basics te combineren met een toffe graphic tee of een mooi vest. 

Naast dat JDY zich druk bezig houdt met het uitbrengen van de nieuwste collecties, weten ze ook dat de kledingindustrie een grote stempel drukt op de wereld. Ze produceren daarom in samenwerking met het Better Cotton Initiative. Zo zorgen ze er als merk voor dat de katoen die ze gebruiken van relatief goede afkomst is en dat de boeren eerlijk betaald krijgen. Een goede samenwerking als je het ons vraagt!