Lofty Manner

Lofty Manner is een snelgroeiend modemerk uit Amsterdam. Hun zelfontworpen collecties zijn on trend, uitgesproken, comfortabel en vrouwelijk. Kleding waarin je jezelf kunt zijn, maar dan wel op je mooist en passend bij het moment. Lofty Manner is een boutique fashion merk met gelimiteerde collecties per jaar uitbrengt.

Als zevenjarige jongen werd Michael Vinke (oprichter van Lofty Manner) al blij van kleding. Waar zijn vriendjes een playstation op hun verlanglijst zetten, vroeg Michael kleedgeld om van te shoppen. Dat kon hij goed: hij plukte de mooiste outfits uit de rekken voor zijn moeder en deed vanaf zijn tienerjaren hetzelfde voor vrienden. Ook nu kloppen die nog bij hem aan voor fashion-advies. “Ik was me er al vroeg bewust van dat ik mezelf met kleding kon versterken. Nog steeds kan ik intens genieten van een mooi kledingstuk dat lekker zit.”Dat geluksgevoel wil Michael overbrengen, en daarom startte hij In 2012 zijn eigen modemerk Lofty Manner. Als CEO en creative director is hij nauw betrokken bij ieder design dat in Amsterdam wordt gecreëerd.

Hun collecties zijn ontworpen voor die momenten wanneer jij je uniek wil voelen. Op het werk, een afspraak met je vriendinnen of tijdens het uitgaan. Ze hebben de behoefte jou uniek te laten voelen voor die specifieke momenten in de week. Naast dat je jezelf uniek voelt willen ze ook dat je er goed in voelt. De ateliers waarmee ze samenwerken zijn geselecteerd op kunde, productiekwaliteit en arbeidsomstandigheden. Ze zullen de komende jaren meer eco-vriendelijke materialen gebruiken voor onze collecties.