Moosey's

Een leuk merk dat we verkopen bij Bij Deem is Moosey’s. Op 15 mei 2020 is Anneloes officieel de eigenaresse van Moosey’s. Het is een Nederlands sieradenmerk dat zich richt op oorbellen, armbanden, kettingen en ear cuffs. Moosey’s staat voor that luxury feeling.

Als klein meisje droomde Anneloes er van een eigen onderneming op te starten. Waarin ze zou gaan ondernemen, dat wist ze nog niet precies. Hoe ouder ze werd, hoe meer liefde ze kreeg voor sieraden. Zonder sieraden ging ze de deur niet uit. Moosey’s is voor haar een droom die werkelijkheid is geworden. Ze geniet heel veel van het werken aan nieuwe collecties en het uitwerken van haar nieuwe creatieve plannen. 

Bij Moosey’s werken ze met hoge kwaliteit 14k gold plated sieraden. De basis van al hun sieraden is stainless steel of koper. Over de sieraden zit een laagje echt goud. De sieraden zijn geplated met 14k goud. 14k gold plated is gebaseerd op echt goud. De zilveren sieraden zijn geplated met witgoud. Bij witgoud wordt geel goud vermengd met witte metalen waardoor het een witte kleur krijgt. Het goud in witgoud is hetzelfde als al het andere goud. Het blijft dus dezelfde waarde houden. Tevens zijn de sieraden geschikt voor mensen met allergieën. Alle sieraden zijn nikkelvrij. Om de sieraden het langst mooi te houden adviseren wij om ze af te doen met slapen, douchen, sporten en schoonmaken.

Bij Moosey’s geloven ze dat iedere vrouw gelukkig wordt van een vleugje luxe en glamour. Je voelt je hierdoor sterker en zelfverzekerder. Het doel is om vrouwen dit gevoel te geven en haar iedere dag met een stukje luxe en glamour te laten stralen. 

Hun nieuwe collectie is de Birth Flower collectie. Deze Birth Flower collectie is een persoonlijke collectie die in het teken staat van jou en het ontdekken van jouw persoonlijkheid. Elke geboortebloem vertegenwoordigt een geboortemaand. Iedere Birth Flower heeft een andere persoonlijke betekenis en verteld een eigen verhaal, net zoals ieder mens uniek. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel of koper. De Birth Flower collectie is te verkrijgen in het goud & zilver.   

De sieraden van Moosey’s zijn uiteraard te koop in onze winkel Bij Deem in Deventer en ook op onze webshop BijDeem.nl. Neem hier een kijkje!

Jouw Birth Flower en zijn betekenis

Er zijn in totaal twaalf Birth Flowers die ieder een maand vertegenwoordigen.

Januari - Anjer, deze Birth Flower symboliseert: pure liefde en hoop.

Februari - Iris, deze Birth Flower symboliseert: loyaliteit, creativiteit en energie.

Maart - Narcis, deze Birth Flower symboliseert: frisheid, geluk en vruchtbaarheid.

April - Madeliefje, deze Birth Flower symboliseert: geluk, onschuld, vrede, hoop en schoonheid.

Mei - Lelietjes van dalen, deze Birth Flower symboliseert: Liefde, vreugde, vrede, puurheid en oprechtheid.

Juni - Roos, deze Birth Flower symboliseert: romantiek, liefde en geluk.

Juli - Ridderspoor, deze Birth Flower symboliseert: enthousiasme, loyaliteit en openhartigheid.

Augustus - Gladiool, deze Birth Flower symboliseert: trots, schoonheid, overwinning en liefde.

September - Aster, deze Birth Flower symboliseert: liefde, rijkdom, diversiteit en geduld.

Oktober - Goudsbloem, deze Birth Flower symboliseert: loyaliteit, onverwoestbaarheid en levensvreugde.

November - Chrysant, deze Birth Flower symboliseert: eerlijkheid, positiviteit en passie.

December – Kerstster, deze Birth Flower symboliseert: liefde, puurheid, vrede en hoop.