Onze favo hotspots in Deventer

Voor jullie een op een rijtje onze favo hotspots in Deventer:

 

LOU.

LOU is een lunchroom waar je kan thuiskomen. Met de vrijheid & ongedwongen huiskamer sfeer willen zij je de ruimte geven om te kunnen relaxen. Ze staan bekend om hun ontbijt, lunchroom, Espressobar en Saladebar. Het is een eigentijdse plek in hartje Deventer. LOU is een afkorting van de naam Milou (eigenaresse). In augustus 2020 openden ze de deur van haar lunchroom. 

 

Toast

Toast is een feestje voor je zintuigen en de roze hotspot van Deventer. Bij Toast staat positiviteit centraal en kun je even lekker ontspannen in een ongedwongen, vrolijke en gezellige omgeving. Geniet samen met je vrienden en vriendinnen van een kleurrijke brunch of lunch met (roze) koffie, over de top pancakes, heerlijke bowls en vers belegde toasts. Uiteraard allemaal met liefde voor jou bereid en bijna te mooi om op te eten!

 

Parkcafé Mees

Parkcafé Mees is een van de best verstopte plekjes van Deventer. Ze zijn te vinden op het Vogeleiland midden in het Rijsterborgherpark. Ze staan bekend om hun mees(t) lekkere ontbijt, Manetti koffie met huisgemaakte taarten. Maar natuurlijk ook de lunch, brunch, borrel met heerlijk gevulde planken of een early dinner. Alles is vers en met liefde door hen bereid. En, wist je dat Mees nu ook een plekje heeft aan de Korte Bisschopstraat? 

St.tropez

St. Tropez Gastrolounge brengt de sferen van de Franse Riviera naar Deventer. Het is ‘formidable’ zitten bij St.Tropez aan de Brink, want het uitzicht op de Brink is ieder moment van de dag anders. Ze staan voor je klaar voor jouw koffie-, cocktail-, lunch- & dinerafspraak. Net als in Frankrijk kun je bij St. Tropez aan de Brink het hele jaar door relaxt zitten met vrienden en familie. 

 

Jackies Deventer

Jackies is een trendy restaurant voor verfijnde gerechten geïnspireerd op de bruisende metropool New Yorkse keuken, met een gezellige bar en een terras. Hun passie is het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de gasten. Service, sfeer en smaak staan hierbij centraal. Jackies staat bekend om de geliefde steaks, sushi, hamburgers en oesters.

 

Valencia

Valencia, internationale allure in Deventer. Een plek waar je gerechten deelt, bijpraat, dineert, feestjes viert, cocktails drinkt, luncht en toch nog een blijft hangen met een loungemuziekje op de achtergrond. Stel je een picknick voor op het strand tijdens een prachtige zomeravond. Heerlijke mediterrane gerechten om met elkaar te delen. Dat is het menu van Valencia, een echte beleving.

 

FINCH

FINCH Boutique hotel in Deventer. Het is een luxe wereldplek en met een toffe bar. Finch’s bar is je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Om af te spreken of om bij te tanken in een goede vibe. Dé plek voor laptop en latte, voor een late night afzakker na een lange dag én voor alles er tussenin. Plof neer in een comfy stoel, sit back en geniet van killer cocktails en wijnen.

 

Talamini 

Talamini bestaat sinds 1892. Talamini Deventer is naar men zegt de grootste ijssalon van de wereld. Het is een 120 meter lange pijpenla van achter elkaar liggende panden, die door de Italiaanse bouwmeester Eduardo Gellner in een ultiem lusthof is herschapen en van de Brink tot de Grote Overstraat loopt, onderweg enkele bekoorlijke tuinen passerend. Je kunt er terecht voor de heerlijkste ijs smaken en naast ijs ook genieten van een belegd broodje en een drankje.