Winkelen in Almelo

Wanneer je al een tijdje niet meer in Almelo bent geweest zul je zien dat het centrum flink op de schop is geweest. Hoog tijd dus om het centrum van Almelo weer een keer te bezoeken!

Shoppen in Almelo

Winkels Almelo

Winkelen in Almelo kun je op verschillende plekken doen. In het stadshart en bruisend zuid kun je leuk winkelen! Opzoek naar meubels? Almelo kent ook een woonboulevard. Het stadshart verbind de winkelpleinen en de oude panden in dit gebied zijn weer in oude glorie hersteld. Er zijn hier veel winkelketens te vinden maar ook boetieks. Bij Deem is ook te vinden in dit gebied! Je kan bij Deem vinden aan Hagengracht 1.

Openingstijden winkels Almelo

De meeste winkels in Almelo zijn op maandag ochtend gesloten. Verder zijn de openingstijden gemiddeld van 10:00 tot 17:30. Almelo heeft op donderdag avond een koopavond! Bij Deem is dan geopend tot 20:00. Ook heeft Almelo koopzondag, deze vind plaats op elke laatste zondag van de maand. De winkels (waaronder ook Bij Deem) zijn dan geopend van 12:00 tot 17:00. Bekijk de openingstijden van Bij Deem hier!

Kunst route

Naast winkelen in Almelo kun je hier ook een kunst route lopen. De route en informatie kun je gratis verkrijgen bij Tourist info Almelo. Almelo kent veel kunst en cultuur evenementen dus het is zeker de moeite waard om deze in de gaten te houden. Denk aan het straatmuziekfestival of de Twentse lente!

Uit gewinkeld?

Naast Bij Deem vind je een groot terras van café/restaurant Nielz! Plof hier lekker neer en bekijk de kaart hier staat voor iedereen wel wat lekkers op!

Ook leuk om te gaan zitten voor een lekker hapje of drankje is het Prinses Catharina-Amaliaplein. Hier vind je bijvoorbeeld Gaudi een nieuw tapas restaurant met heerlijke gerechtjes.