Winkelen in Deventer

Deventer is een hele leuke stad aan de IJssel. Het is een echte Hanzestad dus een stad vol historie! Maak een mooie wandeling door de fotogenieke binnenstad en bezoek de boetiek winkels in Deventer.

 Winkelen in Deventer

Stadswandeling

Omdat de stad zulke mooie oude pandjes en geschiedenis heeft is het echt een must-do om een stadswandeling te maken. Dit kun je natuurlijk zelf uitstippelen maar er zijn ook mogelijkheden om dit met een stadsgids te doen, dan zul je de leukste verhalen horen! Hoe dan ook, wanneer je lekker zelf je gang wilt gaan is de Brink een mooi begin punt voor je stadswandeling of je middagje shoppen.

Het Bergkwatier is een prachtig stukje Deventer wat je niet wilt missen, dit is het jaarlijkse decor voor het Dickens festijn.

Op een zonnige dag is het ook heerlijk om het stadsstrand te bezoeken.

Leuke winkelstraten Deventer

Je zal veel mooie straten met boetieks zien in Deventer. De Kleine en Grote Overstraat is dan heel leuk om te bezoeken. Beide straten komen dan uit op de Lange Bisschopstraat. De Lange Bisschopstraat is een grotere winkelstraat met boetieks maar ook ketens. Op nummer 36 vind je hier ook Bij Deem! Bij Deem in Deventer is sinds mei 2020 geopend.

Openingstijden winkels Deventer

De meeste winkels in Deventer zijn van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 17:30 geopend. Op donderdag avond is er een koopavond tot 21:00. Ook is er een koopzondag in Deventer, dit is elke eerste zondag van de maand. Bij Deem is dan ook vaak geopend! De meeste winkels zijn dan van 12:00 tot 17:00 geopend. Bekijk de openingstijden van bij Deem hier!

Na het winkelen

Na een geslaagde winkel dag kan je weer teruglopen naar waar je begonnen bent, de Brink. Hier kun je lekker op de terrassen neer ploffen om een heerlijk hapje te eten!