About Us

About Deem 

Superleuk dat je meer wilt weten over Bij Deem!
We vertellen er met alle liefde over. 

Almelo

Sinds ik een klein meisje was, had ik de droom om ooit iets te doen met mode. Het liefst wilde ik modeontwerper worden, dat stond hoog op het lijstje! Iedereen die het maar wilde horen vertelde ik het; Demi wordt later modeontwerper! Een paar jaar later was ik tot de conclusie gekomen dat modeontwerper worden íets te hoog gegrepen was. 

In mei 2018 was ik in Almelo (waar ik zelf ben geboren en getogen) rond aan het kijken naar een pandje. Ik had het nog niemand verteld behalve een vriend. Hij ging mee naar de bezichtiging en meteen was ik verliefd. Er moest gigantisch veel gebeuren om er een kledingwinkel van te maken maar het was meteen raak: aan de Hagengracht 1 moest mijn kledingwinkel komen. 

Na een maand klussen, verven, labelen, schoonmaken en kleding stomen was het eindelijk zo ver. 20 september 2018 ging bij Deem open! (Eerst onder een andere naam, maar die waren we al snel zat). Meteen in het begin verkochten we Colourful Rebel en al snel kwam daar Ambika, Rut&Circle, Booming Bags, Moosey's en 24Colours bij. Het hele jaar zijn we druk met het inkopen van de allerleukste items.

In de jaren dat we nu open zijn, zijn we hard gegroeid. Al snel kwamen veel lieve klanten uit Almelo en omstreken winkelen bij Bij Deem. Dat vinden wij natuurlijk super leuk! Ook het (verschrikkelijke) corona jaar hebben we overleefd. In de zomervakantie van 2020 besloten we daarom, na een weekendje weg in Deventer, een tweede winkel te gaan openen.

Aan het eind van 2021 hebben we de moeilijke beslissing gemaakt om de winkel in Almelo permanent te sluiten. Dit na een lastige zomer, waarin veel winkels in Almelo het niet overleefden en de deuren sloten. Ook wij kozen hiervoor. De winkel in Deventer bloeit en groeit en daar kunnen wij nu dan al onze energie in stoppen!

Deventer 

Zoals hierboven gezegd waren we een weekendje weg in de buurt van Deventer. Op de maandag gingen we een dagje winkelen, wat moet je anders op een maandag? In Deventer liepen we tegen een super leuk pandje aan en ook hier zag ik het weer helemaal voor me. Bij Deem in Deventer! 20 januari 2021 kregen voor dit hele leuke pandje de sleutel en ook hier zijn we snel aan het klussen geslagen. Gelukkig hoefde er in deze winkel een stuk minder te gebeuren dan in Almelo, als we hadden gewild hadden we er zo in gekund!

Helaas lukte dat door de lock-down niet... De opening van bij Deem Deventer op 20 februari hebben we moeten uitstellen tot 6 mei. Toen is de winkel geopend en we hadden meteen een vliegende start! We hopen nog lang te mogen blijven in Deventer! ❤️

Bij Deem Winkel

Online Store

Een fysieke winkel stelt natuurlijk niets meer voor tegenwoordig zonder een webshop. Daarom hebben wij vanaf het begin van de winkel er altijd een webshop bij gehad, www.bijdeem.nl. Ook hier staan natuurlijk alle leuke items op die we verkopen in de winkels. Mocht een item (nog) niet online staan dan kan je ons altijd een berichtje sturen op Instagram of Facebook.