Retourbeleid en verzenden

Bestellen bij ons is super makkelijk, maar we snappen dat je misschien vragen hebt over ons retourbeleid. Ook leggen we je hier iets meer uit over verzenden.

Retourneren & Ruilen

Retourneren mag bij ons altijd binnen 8 dagen. Dit termijn geldt vanaf het moment dat je je pakketje hebt ontvangen. Het pakketje moet binnen die 8 dagen verzonden zijn of teruggebracht zijn in één van onze winkels. 

Wanneer wij je pakketje ontvangen hebben storten we zo snel mogelijk je geld terug, maar doordat hier een betalingsprovider tussen zit kan dat altijd eventjes duren (maximaal 5 werkdagen). 

We zijn niet verantwoordelijk voor pakketjes die kwijt raken bij de vervoerders met retouren. We raden je altijd aan om met DHL terug te sturen, hier werken wij mee samen en er is dan altijd veel meer mogelijk dan met een andere vervoerder.

Daarnaast kan het soms gebeuren dat een retourpakket afgeleverd wordt bij een afhaalpunt als de winkel gesloten is en wanneer je niet terugstuurt met de vervoerder die wij hebben gebruikt (DHL). Je kan ons daarover dan het beste mailen, wij krijgen namelijk geen bericht van de vervoerder dat dit pakket klaarligt. 

Wanneer je een bestelling retourneert en daarmee onder de €50,00 komt, brengen wij alsnog verzendkosten in rekening. Dit wordt afgehaald van de terugbetaling. Wanneer je alle items retourneert, krijg je ook de verzendkosten terug.

Ruilen

Wanneer je item(s) wil ruilen, kan je het beste je nieuwe item zelf bestellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je je item krijgt. Wanneer wij de ruiling moeten doen, kan het zijn dat het item wat je wil niet meer op voorraad is. 

Sale mag bij ons niet retour, het mag wel geruild worden voor een ander product. 

Items van Booming Bags mogen ook niet retour, wel geruild worden. 

De verzendkosten voor ruilen/retourneren zijn voor de klant. Wanneer een product geruild wordt brengen wij niet nogmaals verzendkosten in rekening. 

Verzenden 

Vanaf €50 verzenden we gratis. We verzenden met DHL en je ontvangt van ons een Track&Trace code.  

We verzenden altijd binnen 1/2 werkdagen. Het kan namelijk zo zijn dat webshop bestellingen uit twee vestigingen moeten komen. Wij voegen dit samen, maar dit duurt dus een werkdag extra. Als je op zaterdag na 17:00 uur bestelt, dan is de eerstvolgende werkdag maandag. 

Mocht er wat aan de hand zijn met je tracking, dan kan je het best eerst contact opnemen met DHL. Zij kunnen je precies vertellen wat er aan de hand is. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je ons een mail sturen naar customerservice@bijdeem.nl